De nieuwe HRTR 46B-TEACH maakt parametrering en diagnose direct door de besturing mogelijk en spaart daarmee veel moeite.

De lange wegen tussen besturing en sensor behoren met de nieuwste IO-Link sensor eindelijk tot het verleden. Door de mogelijkheid om instellingen en diagnosefuncties direct door het besturingssysteem te laten uitvoeren, wordt niet alleen de ingebruikname aanzienlijk versnelt, maar is ook het opnieuw instellen van een sensor na vervanging een stuk gemakkelijker. Bovendien bevorderen deze sensoren ook de flexibiliteit van de machine zodat bijvoorbeeld het omstellen naar een ander product automatisch en snel kan worden gedaan.

 

Eén sensor kopen en de prestaties van twee ontvangen

Dat noemen wij efficiëntie!

In de nieuwe HRTR 46B-TEACH bevinden zich eigenlijk twee sensoren in één behuizing. Met deze nieuw ontwikkelde positiegevoelige sensor is het, afhankelijk van het gekozen type, mogelijk om twee van elkaar onafhankelijke schakelpunten in te stellen zodat ook complexe detectieproblemen zoals 2-punt regelingen met slechts één sensor uitgevoerd kunnen worden.

       

 

 

 

 

 

 

 

print site bookmark site top pagina