Nieuws


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leuze electronic heeft voor zijn contrasttasters een geheel nieuw high-density platform ontwikkeld wat door de geringe afmeting resulteerde in een uiterst compacte bouwvorm van de sensor.

Deze kleine bouwvorm maakt het mogelijk om de sensor ook op plaatsen met weinig ruimte eenvoudig in te bouwen. Daarbij kunnen nu alle instellingen tijdens ingebruikname, productie of bij service via IO-Link gedaan worden. Zo is het bijvoorbeeld niet meer nodig dat bij een omstelling van de verpakkings-machine de sensor opnieuw gekalibreerd wordt. Alle noodzakelijke instellingen tot maarliefst dertig verschillende formats worden in de sensor opgeslagen een kunnen binnen enkele milliseconden via IO-Link worden gekozen. Een verscheidenheid aan diagnostische functies zijn ook via IO-Link beschikbaar.

De gehele productlijn ondersteunt al het nieuwe IO-Link concept (data-opslag concept). Vanaf nu is het kinderspel om een sensor tijdens productie te vervangen omdat alle relevante gegevens automatisch worden opgeslagen en gedupliceerd.

 

 

Hier kunt u kontakt met ons opnemen voor meer informatie.

 

 


print site bookmark site top pagina